TCA Toertocht 1-6-2014

Vanochtend om 8.45 samen met Rudy D. en Margot vertrokken op de fiets richting ’s Heer Arendskerke. We dachten dat we vroeg waren maar er waren al best veel fietscollega’s aanwezig. Het inschrijven was vlot gepiept, koffie hadden we thuis al gedaan dus we gingen vlot van start. Even dachten we dat het een puzzelrit zou worden met een kaartje en wat straatnamen op papier maar gelukkig bleek al snel dat de route uitgepijld was.

poster tt 2014 a4 versie 3kleinVooral in het begin was het best wel even zoeken naar de pijltjes die in het geel/groen op de weg waren gespoten maar ook dat kwam goed.

In eerste instantie was het de bedoeling dat we (Margot en ik) Rudy een kilometer of 20 mee zouden nemen en dan bij een busje aan zouden sluiten maar hij kon een heel aardig tempo vasthouden dus we besloten gewoon bij elkaar te blijven. Na een leuk stukje over Walcheren waar je normaal natuurlijk nooit komt ging het over Vrouwenpolder richting Kamperland. We dachten daar op de koffie te gaan bij Cafe de Kroon op Kamperland maar het bleek dat ditĀ op Wissenkerke stond ipv Kamperland. Afijn, na een prima bakkie verder, over Katseveer terug naar Zuid-Beveland. Wilhelminadorp, ’t Goese Meer, over Kloetinge en door de Poel weer terug.

Het viel ons op dat de groepen die ons voorbij reden best een gematigd tempo aanhielden. Wel kwam Bas nog tegenin en die ging duidelijk harder…

Nou, we hebben genoten, heerlijk weer, mooie route en natuurlijk gezellig bij kunnen kletsen. Margot en Rudy, bedankt weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + een =