Rondje langs het water, solo

Op Hemelvaartdag een mooi solo rondje gereden.rondje80

Tegenwoordig gaat een rondje van 60 kilometer me vrij gemakkelijk af en ik wilde de afstand dus eens wat opschroeven. 80 Kilometer was het doel en dat is het dus ook geworden. Het ging goed maar ik kon toch goed merken dat het na 2 uur fietsen zwaarder werd. Uiteindelijk ongeveer 2 uur en 45 minuten op de fiets gezeten.

Ik kwam er ook achter dat bij zo’n tijd fietsen je aan 1 bidon geen genoeg hebt dus volgende keer neem ik er een extra mee. Ook had ik misschien beter een banaantje in de achterzak gedaan 😉

Midden juni wil ik een keer op de fiets naar het werk en dat is ongeveer 100 kilometer. Zondag eerst maar een de TCA toertocht doen en dan binnenkort een een rondje Schouwen solo.

 

One thought on “Rondje langs het water, solo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + een =