Ride for the Roses 2014

Natuurlijk hebben we de RFTR 2014 meegereden met de Gruppetto. Om 9 uur vertrokken we richting Goes en mochten we bij de Zeelandhallen opstellen. Na ’the Rose’ van Bette Midler (kippenvel…) en het vertrek van de prominenten waren wij rond half 11 aan de beurt.

We hebben met zijn allen genoten van een perfect georganiseerde tocht door ons mooie Zeeland. Het publiek langs de kant van de weg was zo enthousiast dat je min of meer werd gedragen. Ook onder elkaar was het van start tot finish natuurlijk zoals altijd een feestje. Lekker fietsen, een praatje en een grap, super toch? Oh ja, wat hadden dat Lewedorp en Wolphaartsdijk uitgepakt zeg, super! In Wolphaartsdijk meteen maar een nieuwe slogan voor Piet bedacht, die kan misschien op versie 2.0 van de groepskleding Piet? Onder aan de Zeelandbrug stonden Fons de Maat en Cees Priem ons ook nog aan te moedigen!

Na de finish in Goes zijn we natuurlijk nog even naar ons vaste adresje in ’s Heer Hendrikskinderen gereden. Daar is met veel goede wil van Cees nog een groepsfoto gemaakt.

Langs deze weg willen we toch nog een keer de organisatie van de RFTR 2014 bedanken. Top!

Hieronder wat foto’s van deze mooie dag. Mochten jullie er nog meer hebben, stuur maar even door naar jpmdejonge@gmail.com .

Klik op de plattegrond om de RFTR te openen op Strava.

Klik op de plattegrond om de RFTR te openen op Strava.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 6 =