Gruppetto ride zondag 22 juni 2014

Toch even een kort verslagje van onze zondagsrit. Onder prima omstandigheden kwamen er steeds meer Gruppies op het vaste verzamelpunt aangefietst, dat ter grote opluchting van Eddie. Het schijnt dat hij zaterdag al aardig aan de bak moest en vandaag daarom niet al te vaak aan de kop wilde. Wij weten inmiddels dat Eddies benen sterker waren dan dat hij bij de start vermoedde.
Het werd een rondje Schouwen en gezien de grootte van de groep (14 m/v of zo?) gingen we niet over Veere maar heen en terug over Goes.

Klik op het kaartje voor de ritgegevens

Klik op het kaartje voor de ritgegevens

De tocht verliep verder heel erg goed. Ik reed bij Wissenkerke (N-B) jammer genoeg lek, een flinke steen zorgde er voor dat de Gruppetto binnen een halve minuut tot stilstand kwam. Een hoop bandenwisselervaring binnen de groep en een bommetje van Hans (bedankt!) maakten dat we binnen een paar minuten weer onderweg waren. De kering werd met een behoorlijk tempo genomen dankzij erg strak kopwerk. Peter heeft ons nog op een toeristisch rondje Serooskerke (S-D) getracteerd. Daarna kregen we het NW-windje achter en werd er flink gas gegeven. Na afslag Wilhelminadorp werd er zoals gebruikelijk een beetje gekoerst, we moeten alleen eens beslissen waar de meet nou eigenlijk ergens ligt.

biertje

Biertje bij Lou

Bij Lou natuurlijk genoten van wat nattigheid en werd alles eens goed nabesproken. Nadat Peter nog eens uitlegde dat hij een Renault moest gaan wassen zijn de meesten op het bekende toeristentempo op huis aangegaan. Bedankt voor wederom een fijne rit!

 

Nog eentje dan...

Nog eentje dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =